Projektledare som kan validera

Semcon är ett globalt produkt- och produktionsutvecklingsbolag med ca 3000 anställda. Vi jobbar med utveckling baserat på det mänskliga beteendet.

Semcon Stockholm Industry jobbar med produktionsutveckling med slutanvändaren i fokus. Vi är ett härligt gäng som går under namnet ”det vinnande teamet”. I och med att vi ofta är ute hos våra spännande kunder är sammanhållning en central del för oss. Därför är vårt årliga aktivitetshjul en viktig kugge i att alla ska känna sig hemma vart man än är. Antingen jobbar man direkt mot våra kunder eller så jobbar man i något av våra projekt som drivs från Semcons unika kontor på Lilla Essingen.

Semcon Stockholm Industry befinner sig i en expansiv fas och ska därför utöka teamet ytterligare med en Projektledare som kan validering.
Kan det vara du?Din roll
Du som projektledare kommer att ha en viktig roll avseende byggandet av vår projektaffär framför allt inom Life Science men även kunder inom andra spännande branscher.
En annan väldigt viktig del i rollen är givetvis att självständigt driva och delta i olika kundprojekt.
Du kommer att ha möjlighet att vidareutvecklas inom projektledning och även andra områden såsom process och kvalité om så önskas.


Din profil
Vi ser att du har universitets – eller högskoleutbildning och du har hunnit arbeta minst 2 år med projektledning och validering inom Life Science. För att axla rollen på ett bra sätt varit med vid inköp av olika typer av utrustning inom Life Science. Som projektledare ser vi också att du har erfarenhet från något av områdena kravställning, riskhantering, eller tillverkning och är väl bekant med aktiviteter som IQ/OQ/PQ.


Vi värdesätter att du är innovativ och har framåtanda samt att du ska vilja sätta din prägel på arbetet som du genomför. Att samarbeta som en del av ett produktivt team ska vara motivationsfaktor för dig.Semcon erbjuder
På Semcon ser vi alla våra medarbetare som talanger och vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat! Vi är stolta över att våra medarbetare ger uttryck för att Semcon har ett gott klimat för balans i livet. 
Våra medarbetare håller också vårt sociala klimat högt vilket är en starkt bidragande orsak till den höga trivseln hos oss. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetssituationen.
Gemenskap och mångfald är något vi värderar högt. Semcon ger ett stort utrymme för kompetensmässig och professionell utveckling då vår verksamhet spänner över ett flertal områden där du som konsult har möjlighet att växa som individ. 
Du blir en del av ett framgångsrikt företag och får möjlighet att arbeta internationellt och med globala kunder.Ansökan och kontakt
Intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt - dock senast den 22e januari 2017. För frågor eller mer information om tjänsten, kontakta rekryteringsansvarig Caroline Heuman.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Om tjänsten
 
Anställningstyp
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad
Heltid
 
Arbetstider
Dag
 
Sista ansökningsdag
2017-01-22
 
Tillträde
Enligt överenskommelse
 
 
http://www.semcon
 
Kontakt
Caroline Heuman
mob: +46 736827740

Semcon is an international technology company that develops products based on human needs and behaviours. We strengthen our customers’ competitiveness by always starting from the end user, because the person who knows most about the user’s needs creates the best products and the clearest benefits to humans. Semcon collaborates mainly with companies in the automotive, industry, energy and life science sectors. With 3,000 specialised employees, Semcon has the ability to take care of the entire product development cycle, from strategy and technology development to design and product information. Semcon was founded in Sweden in 1980 and has offices in over 40 locations in nine different countries. In 2015, the Group reported annual sales of SEK 2.6 billion. Read more on semcon.com

Dela på: