E-learning developer.

Vi växer och har spännande uppdrag och utmaningar framför oss. Vi söker därför fler duktiga utvecklare av utbildning och digitalt lärande – både dig som har gedigen erfarenhet och dig som har lite kortare karriär inom området!

 

Vi söker dig som vill bli en del av vårt team i Göteborg och utveckla och leverera högklassiga utbildningslösningar till våra kunder, som ofta är världsledande inom sina branscher och industrier!

 

Vårt team inom utbildningslösningar är placerade på vårt huvudkontor på Lindholmen och arbetar med utveckling och leverans i utbildningsprojekt. Som Training developer arbetar du dagligen med att utveckla, planera, producera och förpacka utbildningslösningar åt våra kunder. Då vi agerar inom olika branscher och med organisationer i varierande storlek, ser lösningarna väldigt varierande ut. Arbetet ter sig inte schablonmässigt utan varierar per projekt, en av våra medarbetare beskriver arbetet på följande sätt:

 

En viktig sak för mig är att jag får möjlighet att jobba med flera olika kunder och projekt, vilket ger möjlighet att utveckla och använda olika lösningar för olika kunder. Det vill säga att jag inte jobbar enligt ”löpande band” utan har möjlighet att tänka till kring varje projekt”.
- KJ, Training Developer på Semcon

 

Vår nya kollega

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom lärande, pedagogik och utveckling av utbildningslösningar. Du har arbetat med digitala utbildningar, och har känsla för grafisk design och gränssnitt, är kvalitetsmedveten, noggrann och är van att arbeta med deadlines.

 

Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med författar- och produktionsverktyg. Erfarenhet av programmering, animation samt ljud- eller filmproduktion är meriterande liksom förmågan att leda dig själv eller andra under produktion.

 

Du har ett pedagogiskt fokus, ett inre driv och tycker om att lära dig själv och andra. Du klarar av att arbeta i olika grupper, med flera uppdrag och är kommunikativ i din arbetsprocess.

 

Utvärdering av kandidater och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Semcon

Med rötter i Sverige som mynnar ut i en bred internationell närvaro, arbetar vi både i nationella och globala team, där medarbetare från hela världen samarbetar i diverse projekt. Vårt tjänsteutbud är inriktat mot produktutveckling, där våra medarbetare arbetar dagligen med att ta fram nya smarta lösningar som ska bidra till ökat mervärde för slutanvändaren. Därför är det självklart för oss att du som medarbetare stimuleras, utvecklas och trivs i så hög grad som möjligt. Professionell utveckling innebär olika saker för olika individer, men gemensamt för oss på Semcon är vår vilja att lära; beroende på vart du vill kan Semcon ta din professionella ambition och nyfikenhet till helt nya platser! Var med och flytta fram gränserna inom ditt specialistområde.

Det handlar om vart och hur långt du vill gå!

 
Om tjänsten
 
Anställningstyp
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad
Heltid
 
Arbetstider
Dag
 
Arbetsplats/placeringsort
Lindholmen, Göteborg
 
 
http://www.semcon.com
 
Kontakt
Erik Baljeu, department manager
mob: +46 736 82 76 53

Sofia Einbeigi, HR

Semcon is an international technology company that develops products based on human needs and behaviours. We strengthen our customers’ competitiveness by always starting from the end user, because the person who knows most about the user’s needs creates the best products and the clearest benefits to humans. Semcon collaborates mainly with companies in the automotive, industry, energy and life science sectors. With 3,000 specialised employees, Semcon has the ability to take care of the entire product development cycle, from strategy and technology development to design and product information. Semcon was founded in Sweden in 1980 and has offices in over 40 locations in nine different countries. In 2015, the Group reported annual sales of SEK 2.6 billion. Read more on semcon.com

Dela på: