Felsökare / Diagnosingenjör.

Vi söker kontinuerligt skickliga kollegor för uppdrag inom fordonsbranschen. Tjänsten som diagnosingenjör har en problemlösande karaktär med ansvar för felsökning och tillämpning av diagnostik hos våra kunder, som ofta är världsledande inom sina industrier. Din uppgift blir att i samarbete med uppdragsgivaren utveckla elektriska diagnosmetoder och därmed ge förutsättningar till en effektiv reparation och åtgärd av fel. Tjänsten innebär främst arbete i datormiljö, men även direkt på ett fordon. Har du idéer kring hur våra kunder kan ta ytterligare ett steg inom området? Då har du potential att bli en skicklig konsult hos oss.

 

Som konsult på Semcon står du inför ett viktigt uppdrag, din kompetens är vår leverans! Konsultrollen är en spännande roll där du får ta steget in hos vår kund, arbeta konsultativt och bidra med din expertis för att på så sätt leda kunden i rätt riktning inom ditt expertområde. Du agerar på plats hos vår kund, med möjlighet att hämta inspiration, idéer och tillvägagångssätt från en bredd olika branscher/områden genom ditt nätverk av Semconkollegor. Att vara konsult är utmanande, men också utvecklande där du får möjlighet att generera ett starkt personligt varumärke. Vi tror att en god Semconkonsult är nyfiken, vill lära ut och lära av andra samt trivs i det mänskliga mötet. Känner du igen dig? Då har du hittat rätt!

 

Vår nya kollega

Vi söker dig som har en teknisk universitetsutbildning med inriktning maskin/el eller motsvarande, med brinnande intresse för modern fordonsteknik.

 

Arbetet kräver att du har känsla för struktur och är systematisk då du enligt givna riktlinjer ska översätta felsökningar i text. För att säkerställa att slutprodukten håller en god kvalité är det viktigt att du är noggrann och detaljorienterad. Du ska trivas i dynamiska miljöer då verksamheten präglas av att ständigt förbättras och utvecklas. Det är viktigt att du är skicklig på att samspela och kommunicera både på svenska och engelska med många olika intressenter, både skriftligen och muntligen.

 

Som Konsult på Semcon bör du som person vara nyfiken och vetgirig; på människor och teknik. Relationsorienterad då du kommer få träffa på många olika människor, internt och externt! Strukturerad och metodisk; det gäller att göra rätt sak, i rätt följd och med kvalitét samt kunna verka i dynamiska miljöer.

 

Utvärdering av kandidater och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Semcon

 

Med rötter i Sverige som mynnar ut i en bred internationell närvaro, arbetar vi både i nationella och globala team, där medarbetare från hela världen samarbetar i diverse projekt. Vårt tjänsteutbud är inriktat mot produktutveckling, där våra medarbetare arbetar dagligen med att ta fram nya smarta lösningar som ska bidra till ökat mervärde för slutanvändaren. Därför är det självklart för oss att du som medarbetare stimuleras, utvecklas och trivs i så hög grad som möjligt. Professionell utveckling innebär olika saker för olika individer, men gemensamt för oss på Semcon är vår vilja att lära; beroende på vart du vill kan Semcon ta din professionella ambition och nyfikenhet till helt nya platser! Var med och flytta fram gränserna inom ditt specialområde.

 

I slutändan handlar det om vart och hur långt du vill gå.

 
Om tjänsten
 
Anställningstyp
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad
Heltid
 
Arbetstider
Dag
 
Arbetsplats/placeringsort
Göteborg
 
 
http://www.semcon.com
 
Kontakt
Anders Johnson, avdelningschef
mob: +46 704472947

Sofia Einbeigi, HR

Semcon is an international technology company that develops products based on human needs and behaviours. We strengthen our customers’ competitiveness by always starting from the end user, because the person who knows most about the user’s needs creates the best products and the clearest benefits to humans. Semcon collaborates mainly with companies in the automotive, industry, energy and life science sectors. With 3,000 specialised employees, Semcon has the ability to take care of the entire product development cycle, from strategy and technology development to design and product information. Semcon was founded in Sweden in 1980 and has offices in over 40 locations in nine different countries. In 2015, the Group reported annual sales of SEK 2.6 billion. Read more on semcon.com

Dela på: