Junior valideringsingenjör

Semcon är ett globalt produkt- och produktionsutvecklingsbolag med ca 3000 anställda. Vi jobbar med utveckling baserat på det mänskliga beteendet.

Semcon Stockholm Industry jobbar med produktionsutveckling med slutanvändaren i fokus. Vi är ett härligt gäng som går under namnet ”det vinnande teamet”. I och med att vi ofta är ute hos våra spännande kunder är sammanhållning en central del för oss. Därför är vårt årliga aktivitetshjul en viktig kugge i att alla ska känna sig hemma vart man än är. Antingen jobbar man direkt mot våra kunder eller så jobbar man i något av våra projekt som drivs från Semcons unika kontor på Lilla Essingen.

Semcon Stockholm Industry befinner sig i en expansiv fas och ska därför utöka teamet ytterligare med en junior valideringsingenjör.
Kan det vara du?

 

Din roll
Du som konsult inom validering kommer att ha en viktig roll avseende byggandet av vår projektaffär framför allt inom Life Science men även hos kunder inom andra spännande branscher. Som valideringsingenjör kommer du att ta fram valideringsstrategier och valideringsplaner samt genomföra valideringstester. Du kommer att utföra aktiviteter som kravställning, riskhantering och IQ/OQ/PQ.
Du kommer att vara valideringsansvarig i kundprojekt och agera som delprojektledare för validering. Att arbeta som valideringsingenjör på Semcon innebär att du kommer vara del av ett starkt och kompetent team där du även har möjlighet att utvecklas inom andra områden såsom process, kvalité eller
projektledning om så önskas.

 

Din profil och bakgrund

Vi ser att du har universitets – eller högskoleutbildning. För att axla rollen på ett bra sätt har du troligen en bakgrund inom lab, kvalitet, process eller produktion och gärna inom Life Science. Det är meriterande om du har kännedom om hur regelverk och guidelines tolkas (t.ex. Eudralex, 21CFR11 och GAMP )

Som person har du ett stort driv, är en riktig teamplayer och drivs av att klara tuffa deadlines. Samtidigt är det viktigt att du är positiv i ditt arbete samt att du sprider denna anda till dina kollegor.
 
Vi värdesätter att du är innovativ och har framåtanda samt att du ska vilja sätta din prägel på arbetet som du genomför. Att samarbeta som en del av ett produktivt team ska vara motivationsfaktor för dig.

 

Semcon erbjuder

På Semcon ser vi alla våra medarbetare som talanger och vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat! Vi är stolta över att våra medarbetare ger uttryck för att Semcon har ett gott klimat för balans i livet. 
Våra medarbetare håller också vårt sociala klimat högt vilket är en starkt bidragande orsak till den höga trivseln hos oss. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetssituationen.
Gemenskap och mångfald är något vi värderar högt. Semcon ger ett stort utrymme för kompetensmässig och professionell utveckling då vår verksamhet spänner över ett flertal områden där du som konsult har möjlighet att växa som individ. 
Du blir en del av ett framgångsrikt företag och får möjlighet att arbeta internationellt och med globala kunder.

 

Ansökan och kontakt

Intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt - dock senast den 29:e januari 2017.

För frågor eller mer information om tjänsten, kontakta Team Manager Gisela Persson.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Om tjänsten
 
Anställningstyp
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad
Heltid
 
Arbetstider
Dag
 
Sista ansökningsdag
2017-01-29
 
Tillträde
Enligt överenskommelse
 
Arbetsplats/placeringsort
Stockholm
 
 
http://www.semcon
 
Kontakt
Gisela Gaeyner Persson
mob: +46 739415763

Semcon is an international technology company that develops products based on human needs and behaviours. We strengthen our customers’ competitiveness by always starting from the end user, because the person who knows most about the user’s needs creates the best products and the clearest benefits to humans. Semcon collaborates mainly with companies in the automotive, industry, energy and life science sectors. With 3,000 specialised employees, Semcon has the ability to take care of the entire product development cycle, from strategy and technology development to design and product information. Semcon was founded in Sweden in 1980 and has offices in over 40 locations in nine different countries. In 2015, the Group reported annual sales of SEK 2.6 billion. Read more on semcon.com

Dela på: