Systemutvecklare

Semcon i Mälardalen utför tjänster inom mekanik, beräkning projektledning, el/automation och inbyggda system. På våra kontor i Västerås och Eskilstuna erbjuder vi en rolig arbetsplats med god gemenskap och högt i tak. Vi är ett gäng lagspelare som delar en stor bredd av kompetens och tar vara på varandras åsikter. På Semcon sätter vi individen främst, här får man möjlighet att utvecklas och arbeta med intressanta uppdrag i en internationell miljö med branschens skarpaste kollegor.

 

Vill du vara med och utveckla framtidens system tillsammans med de bästa inom branschen? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Antalet tillämpningar där dessa system ingår ökar ständigt och därmed efterfrågan på Semcons utvecklingstjänster. Vi besitter en unik kompetens när det gäller utveckling av dessa system.
Därför söker vi nu skickliga ingenjörer med erfarenhet från utveckling som vill förstärka och vidareutveckla sin kompetens inom detta område. I och med att vi erbjuder våra kunder arbetspaket arbetar du som konsult både i projekt hos kund men även på plats på kontoret.

 

Din roll och profil

Vi ser att du har kunskap och erfarenhet inom utveckling av system samt  av OOP.
I grunden är du ingenjör eller motsvarande. Du har några års erfarenhet inom tekniska system.

Erfarenhet från telecom-, fordons- eller försvarsbranschen är meriterande men även erfarenhet från flyg, tåg, rymd, medicin eller andra branscher med komplexa system.

Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet av några eller något av följande:

  • Erfarenhet av att utveckla, planera, utforma och utföra tester, använda olika testverktyg samt har bred erfarenhet av olika typer av tekniska system
  • CLD eller annan Labview certifiering
  • Systemtest - Scriptspråk (tex Perl, Python etc)
  • RF, Elektronik och Mätteknik
  • Programmering i C++,JAVA och C#
  • Embedded
  • Kommunikation

Som person tror vi att du är utåtriktad, social och har ett stort eget driv. Det är även viktigt att du är en problemlösare och har lätt för att lära. Du är en person som uppskattar möjligheten att testa varierande uppgifter samt trivs i en omväxlande miljö

 

Semcon erbjuder

På Semcon ser vi alla våra medarbetare som talanger och vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat! Vi är stolta över att våra medarbetare ger uttryck för att Semcon har ett gott klimat för balans i livet. 
Våra medarbetare håller också vårt sociala klimat högt vilket är en starkt bidragande orsak till den höga trivseln hos oss. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetssituationen.
Gemenskap och mångfald är något vi värderar högt. Semcon ger ett stort utrymme för kompetensmässig och professionell utveckling då vår verksamhet spänner över ett flertal områden där du som konsult har möjlighet att växa som individ. 
Du blir en del av ett framgångsrikt företag och får möjlighet att arbeta internationellt och med globala kunder. Utöver detta erbjuder Semcon en trygg arbetsplats med kompetensutveckling, kollektivavtal och bra förmånspaket.

 

Ansökan och kontakt

Intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt - dock senast den 22:e januari 2017. För frågor eller mer information om tjänsten, kontakta Area Manager Mikael Hagström. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 
Om tjänsten
 
Anställningstyp
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad
Heltid
 
Arbetstider
Dag
 
Sista ansökningsdag
2017-01-22
 
Tillträde
Enligt överenskommelse
 
Arbetsplats/placeringsort
Eskilstuna
 
 
http:// http://www.semcon.com
 
Kontakt
Mikael Hagström
mob: +46 739-415798

Semcon is an international technology company that develops products based on human needs and behaviours. We strengthen our customers’ competitiveness by always starting from the end user, because the person who knows most about the user’s needs creates the best products and the clearest benefits to humans. Semcon collaborates mainly with companies in the automotive, industry, energy and life science sectors. With 3,000 specialised employees, Semcon has the ability to take care of the entire product development cycle, from strategy and technology development to design and product information. Semcon was founded in Sweden in 1980 and has offices in over 40 locations in nine different countries. In 2015, the Group reported annual sales of SEK 2.6 billion. Read more on semcon.com

Dela på: