Projektledare inom elnät och eldistribution

Semcon är ett internationellt produktutvecklingsbolag med ca 3000 anställda. På vårt kontor i Västerås erbjuder vi en rolig arbetsplats med god gemenskap och högt i tak. Vi är ett gäng lagspelare som delar en stor bredd av kompetens och tar vara på varandras åsikter och kunskap. På Semcon sätter vi individen främst, här får man möjlighet att utvecklas och arbeta med intressanta uppdrag i en internationell miljö med branschens skarpaste kollegor.

Vi ska förstärka oss ännu mer mot elnät och eldistribution och vi letar därför efter en senior Projektledare inom detta område.

 

Om tjänsten
Som projektledare hos oss på Semcon kommer du att delta i olika projekt, antingen inhouse på kontoret eller ute hos någon av våra spännande kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att driva och leda projekt inom området elnät och eldistribution. Du kommer även att ingå i vårt team inom ett av våra värdeområden vid namn Energy där du kommer att både bidra med din kompetens men även ta del av kollegors kunskaper och erfarenheter.

 

Inom vårt värdeområde Energy så levererar vi turnkey lösningar i form av styr och regler system till vattenkraftstationer, omformar stationer till järnvägen samt helhetsåtaganden inom elnät och eldistribution.

 

Din roll och profil
Vi ser att du i grunden är du ingenjör eller motsvarande. Och för att axla rollen på ett bra sätt har du har några års erfarenhet som projektledare.  

Det är meriterande om du har erfarenhet av att kunna driva anläggningsprojekt mot nätägare inom området eldistribution och/eller erfarenhet av projektledning i anläggningsprojekt.


Som person tror vi att du är flexibel, resbar, utåtriktad, social och har ett stort eget driv. Det är även viktigt att du är en problemlösare och har lätt för att lära. Du är en person som uppskattar möjligheten att testa varierande uppgifter samt trivs i en omväxlande miljö

 

Semcon erbjuder

På Semcon ser vi alla våra medarbetare som talanger och vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat! Vi är stolta över att våra medarbetare ger uttryck för att Semcon har ett gott klimat för balans i livet. 
Våra medarbetare håller också vårt sociala klimat högt vilket är en starkt bidragande orsak till den höga trivseln hos oss. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetssituationen.
Gemenskap och mångfald är något vi värderar högt. Semcon ger ett stort utrymme för kompetensmässig och professionell utveckling då vår verksamhet spänner över ett flertal områden där du som konsult har möjlighet att växa som individ. 
Du blir en del av ett framgångsrikt företag och får möjlighet att arbeta internationellt och med globala kunder. Utöver detta erbjuder Semcon en trygg arbetsplats med kompetensutveckling, kollektivavtal och bra förmånspaket.

 

Ansökan och kontakt

Intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt - dock senast den 22:e januari 2016. För frågor eller mer information om tjänsten, kontakta Area Manager Mikael Hagström-

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 
Om tjänsten
 
Anställningstyp
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad
Heltid
 
Arbetstider
Dag
 
Sista ansökningsdag
2017-01-22
 
Tillträde
Enligt överenskommelse
 
Arbetsplats/placeringsort
Västerås
 
 
http://www.semcon.com
 
Kontakt
Mikael Hagström
mob: +46 739-415798

Semcon is an international technology company that develops products based on human needs and behaviours. We strengthen our customers’ competitiveness by always starting from the end user, because the person who knows most about the user’s needs creates the best products and the clearest benefits to humans. Semcon collaborates mainly with companies in the automotive, industry, energy and life science sectors. With 3,000 specialised employees, Semcon has the ability to take care of the entire product development cycle, from strategy and technology development to design and product information. Semcon was founded in Sweden in 1980 and has offices in over 40 locations in nine different countries. In 2015, the Group reported annual sales of SEK 2.6 billion. Read more on semcon.com

Dela på: