Kvalitetsingenjör

Semcon är ett globalt produkt- och produktionsutvecklingsbolag med ca 3000 anställda. Vi jobbar med utveckling baserat på det mänskliga beteendet.

Semcon Uppsala jobbar med produkt- och produktionsutveckling med slutanvändaren i fokus. Vi är ett härligt gäng konsulter med olika bakgrund som brinner för det vi gör. I och med att vi ofta är ute hos våra spännande kunder är sammanhållning en central del för oss. Därför är vårt årliga aktivitetshjul en viktig kugge i att alla ska känna sig hemma vart man än är. Antingen jobbar man direkt mot våra kunder eller så jobbar man i något av våra projekt som drivs från Semcons kontor i Uppsala.

Semcon Uppsala befinner sig i en expansiv fas och ska därför utöka teamet ytterligare med en kvalitetsingenjör.
Kan det vara du?

 

Din roll

Rollen innebär att:

– göra kvalitetskontroller
– kvalitetsäkra produkter och tillverkningsprocesser avseende bl.a. datoriserade system
– vara en projektmedlem i projekt rörande kvalitet och validering
– genomföra valideringsaktiviteter; verifiera krav på process eller utrustning
– utreda avvikelser

 

Din profil och bakgrund

Vi söker dig som brinner för att driva utvecklingen framåt. Vi tror att du är utbildad civilingenjör eller liknande och att du har hunnit arbeta två till fem år inom kvalitet. Du har erfarenhet av att jobba med datoriserade system eller har ett intresse av att jobba med datoriserade system. Det är meriterande om du även har erfarenhet från något av områdena kravställning, riskhantering, tillverkning eller regulatory. En stor och viktig del av affären riktar sig mot våra kunder inom Life Science, ett fokusområde för Semcon, och det är därför en stor fördel om du har tidigare erfarenhet inom Life Science.

Vi värdesätter att du är innovativ och har framåtanda samt att du ska vilja sätta din prägel på arbetet som du genomför. Att samarbeta som en del av ett produktivt team ska vara motivationsfaktor för dig.

 

Semcon erbjuder

På Semcon ser vi alla våra medarbetare som talanger och vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat! Vi är stolta över att våra medarbetare ger uttryck för att Semcon har ett gott klimat för balans i livet. 
Våra medarbetare håller också vårt sociala klimat högt vilket är en starkt bidragande orsak till den höga trivseln hos oss. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetssituationen.
Gemenskap och mångfald är något vi värderar högt. Semcon ger ett stort utrymme för kompetensmässig och professionell utveckling då vår verksamhet spänner över ett flertal områden där du som konsult har möjlighet att växa som individ. 
Du blir en del av ett framgångsrikt företag och får möjlighet att arbeta internationellt och med globala kunder.

 

Ansökan och kontakt

Intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt - dock senast den 22 januari 2017. För frågor eller mer information om tjänsten, kontakta Elin Sins Team Manager.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Om tjänsten
 
Anställningstyp
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad
Heltid
 
Arbetstider
Dag
 
Sista ansökningsdag
2017-01-22
 
Tillträde
Enligt överenskommelse
 
Arbetsplats/placeringsort
Uppsala
 
 
http://www.semcon.com
 
Kontakt
Elin Sins
mob: +46 765698150

Semcon is an international technology company that develops products based on human needs and behaviours. We strengthen our customers’ competitiveness by always starting from the end user, because the person who knows most about the user’s needs creates the best products and the clearest benefits to humans. Semcon collaborates mainly with companies in the automotive, industry, energy and life science sectors. With 3,000 specialised employees, Semcon has the ability to take care of the entire product development cycle, from strategy and technology development to design and product information. Semcon was founded in Sweden in 1980 and has offices in over 40 locations in nine different countries. In 2015, the Group reported annual sales of SEK 2.6 billion. Read more on semcon.com

Dela på: