Junior elkraftsingenjör

Semcon i Mälardalen utför tjänster inom mekanik, beräkning projektledning, el/automation och inbyggda system. På våra kontor i Västerås och Eskilstuna erbjuder vi en rolig arbetsplats med god gemenskap och högt i tak. Vi är ett gäng lagspelare som delar en stor bredd av kompetens och tar vara på varandras åsikter. På Semcon sätter vi individen främst, här får man möjlighet att utvecklas och arbeta med intressanta uppdrag i en internationell miljö med branschens skarpaste kollegor.

För att möta den starka efterfrågan av våra konsulttjänster söker vi nu fler vassa elkraftingenjörer till vårt team. 

 

Din roll
Som elkraftingenjör på Semcon kommer du att arbeta som konsult på plats hos någon av våra framgångsrika och marknadsledande kunder. Du kommer huvudsakligen att ingå i projekt och arbeta med att ta fram konstruktionsunderlag för industriella elkraftsanläggningar samt styr- och drivsystem.

I rollen som Elkraftsingenjör kommer du bland annat att arbeta med att

  • Rita kretsscheman
  • Dimensionera system och komponenter
  • Kravhantering
  • Systemkonstruktion

I och med att vi erbjuder våra kunder arbetspaket arbetar du som konsult både i projekt hos kund men även på plats på kontoret.
I tjänsten förekommer resande i de fall kunden inte finns inom ordinarie verksamhetsort.

 

 Din profil

Vi söker dig som är nyutexad civil- eller högskoleingenjör alternativt YH-examinerad inom el eller system och gärna med erfarenhet av elkonstruktion. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet inom området elkonstruktion. Du är en nyfiken och initiativtagande person som har ett stort driv att utmana dig själv. Du har mycket energi och är en engagerad medarbetare och kollega. Då arbetet sker i nära samarbete med kunder vill vi att du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att ta kontakt och skapa nya relationer. I övrigt är du lösningsorienterad och har en förmåga att se helheten såväl som detaljerna. Självklart har du ett genuint teknikintresse!

 Passar denna beskrivning in på dig? Skicka in din ansökan redan idag! Vi kan erbjuda ett utmanande och omväxlande jobb med stort eget ansvar i en kreativ miljö.

 

Semcon erbjuder

På Semcon ser vi alla våra medarbetare som talanger och vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat! Vi är stolta över att våra medarbetare ger uttryck för att Semcon har ett gott klimat för balans i livet. 
Våra medarbetare håller också vårt sociala klimat högt vilket är en starkt bidragande orsak till den höga trivseln hos oss. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetssituationen.
Gemenskap och mångfald är något vi värderar högt. Semcon ger ett stort utrymme för kompetensmässig och professionell utveckling då vår verksamhet spänner över ett flertal områden där du som konsult har möjlighet att växa som individ. 
Du blir en del av ett framgångsrikt företag och får möjlighet att arbeta internationellt och med globala kunder. Utöver detta erbjuder Semcon en trygg arbetsplats med kompetensutveckling, kollektivavtal och bra förmånspaket.

 

 Ansökan och kontakt

Intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt - dock senast den 22:e januari 2017. För frågor eller mer information om tjänsten, kontakta gruppledare Michael Broddfelt.

 

 Varmt välkommen med din ansökan!

 
Om tjänsten
 
Anställningstyp
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad
Heltid
 
Arbetstider
Dag
 
Sista ansökningsdag
2017-01-22
 
Tillträde
Enligt överenskommelse
 
Arbetsplats/placeringsort
Västerås
 
 
http://www.semcon.com
 
Kontakt
Michael Broddfelt
mob: +46 (0)704160582

Semcon is an international technology company that develops products based on human needs and behaviours. We strengthen our customers’ competitiveness by always starting from the end user, because the person who knows most about the user’s needs creates the best products and the clearest benefits to humans. Semcon collaborates mainly with companies in the automotive, industry, energy and life science sectors. With 3,000 specialised employees, Semcon has the ability to take care of the entire product development cycle, from strategy and technology development to design and product information. Semcon was founded in Sweden in 1980 and has offices in over 40 locations in nine different countries. In 2015, the Group reported annual sales of SEK 2.6 billion. Read more on semcon.com

Dela på: