Processingenjör

Semcon är ett globalt produkt- och produktionsutvecklingsbolag med ca 3000 anställda. Vi jobbar med utveckling baserat på det mänskliga beteendet.

Semcon Örebro levererar lösningar, projekt och tjänster kopplat till utveckling av produkter, produktion och processer. Våra kunder är en mix av små och medelstora bolag och flera av de värdsledande företagen i regionen. Vi är ett härligt gäng konsulter med olika bakgrund som brinner för det vi gör. I och med att vi ofta är ute på spännande uppdrag hos våra kunder är sammanhållning viktigt och vi träffas regelbundet för olika aktiviteter. Som konsult hos oss jobbar man antingen direkt mot våra kunder eller i något av våra projekt som drivs från Semcons kontor i Örebro.

Semcon Örebro befinner sig i en expansiv fas och ska därför utöka teamet ytterligare med en processingenjör. Kan det vara du?

 

Din roll

Som processingenjör på Semcon kommer du att jobba med utveckling av tillverkningsprocesser i olika projekt hos någon av våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:  

– arbeta med förbättringar och effektivisering av produktion, produkter och processer
– utreda, föreslå och utveckla nya tillverkningsprocesser
– genomföra riskanalyser och validering
– vara delprojektledare eller projektmedlem i projekt rörande processer och processutveckling
– delta i avdelningens förbättringsarbete
– fortsätta utveckla Semcons processingenjörskompetens

 

Din profil och bakgrund

Vi söker dig som brinner för processutveckling. Du är utbildad civilingenjör alternativt högskoleingenjör eller motsvarande och du har hunnit arbeta minst tre år som processingenjör med helhetsansvar. Du har erfarenhet av att jobba i produktionsprocesser. Du är van att ta ansvar för utveckling av processer, jobba med ändringsärenden samt att arbeta med ständiga förbättringar i produktionsprocesser. En stor och viktig del av affären riktar sig mot våra kunder inom Life Science, ett fokusområde för Semcon, och det är därför en fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete enligt GMP. Har du erfarenhet av arbeta med Lean och ISO 13485 är det extra meriterande.

På Semcon håller vi ett högt tempo, tar stort eget ansvar och har en stark inre drivkraft att lyckas. Därför söker vi dig med driv och som är van vid att jobba självständigt och som har framåtanda. Vi värdesätter flexibilitet och hög serviceanda. 
Du är lösningsinriktad, effektiv, strukturerad och du brinner för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder.

 

Semcon erbjuder

På Semcon ser vi alla våra medarbetare som talanger och vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat! 
Våra medarbetare håller vårt sociala klimat högt vilket är en starkt bidragande orsak till den höga trivseln hos oss. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetssituationen.
Gemenskap och mångfald är något vi värderar högt. Semcon ger ett stort utrymme för kompetensmässig och professionell utveckling då vår verksamhet spänner över ett flertal områden där du som konsult har möjlighet att växa både i arbetsrollen och som individ. 
Du blir en del av ett framgångsrikt företag och får möjlighet att arbeta tillsammans med branschens skarpaste kollegor både inom Sverige och internationellt med globala kunder.

 

Ansökan och kontakt

Intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt - dock senast den 22 januari 2017

För frågor eller mer information om tjänsten, kontakta Area Manager Markus Holmberg.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Om tjänsten
 
Anställningstyp
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad
Heltid
 
Arbetstider
Dag
 
Sista ansökningsdag
2017-01-22
 
Tillträde
Enligt överenskommelse
 
Arbetsplats/placeringsort
Örebro
 
 
http://www.semcon.com
 
Kontakt
Markus Holmberg
mob: +46 739667590

Semcon is an international technology company that develops products based on human needs and behaviours. We strengthen our customers’ competitiveness by always starting from the end user, because the person who knows most about the user’s needs creates the best products and the clearest benefits to humans. Semcon collaborates mainly with companies in the automotive, industry, energy and life science sectors. With 3,000 specialised employees, Semcon has the ability to take care of the entire product development cycle, from strategy and technology development to design and product information. Semcon was founded in Sweden in 1980 and has offices in over 40 locations in nine different countries. In 2015, the Group reported annual sales of SEK 2.6 billion. Read more on semcon.com

Dela på: